OM OSS

JENNY 

Ägarinna & Frisör

Jag har många års erfarenhet i frisörbranschen. Jag är utbildad lärare och arbetade i sex år som frisörlärare på Svenska Frisörskolan. Jag har gesäll- och mästarbrev.

Mitt motto är att varje kund ska uppleva att just han/hon är i fokus, att vara lyhörd för kundens önskemål och fånga upp dennes personlighet. Att få "pyssla om" och samtidigt få utlopp för kreativitet är fantastiskt. Jag älskar mitt jobb. 

Jag håller mig uppdaterad med hjälp av kurser och visningar.

ELLEN

Frisör

Mitt namn är Ellen och jag är så taggad på att starta en ny resa hos Vera sthlm. 

Jag har jobbat inom frisöryrket sen 2009 och tog mitt gesällbrev kort där efter. Hos mig kan ni få hjälp med alla slags hårbekymmer från kort, långt, tjockt eller tunt men jag brinner lite extra för olika färgförändringar. 

Utöver detta kan jag komma med grymma serie och boktips då det tillhör mina toppintressen, uppskattar även god mat och fotboll. Hoppas att vi ses och varmt välkommen till mig! 

ANNA

Trainee

Mitt namn är Anna och jag gör just nu min traineetid på Vera sthlm. Jag gick ut gymnasiet med frisörinriktning i juni 2021. Jag kommer nu att jobba som trainee under ca två år innan jag gör sista delen av gesällprovet. Ni kan boka alla behandlingar hos mig, jag får handledning av Jenny eller Ellen.

Jag är en glad och social tjej som alltid drömt om frisöryrket.

 Jag älskar djur så på min fritid brukar jag umgås mycket med mina hundar. 

Ser fram emot att träffa er.