OM OSS

JENNY 

Ägarinna & Frisör

Jag har många års erfarenhet i frisörbranschen. Jag är utbildad lärare och arbetade i sex år som frisörlärare på Svenska Frisörskolan. Jag har gesäll- och mästarbrev.

Mitt motto är att varje kund ska uppleva att just han/hon är i fokus, att vara lyhörd för kundens önskemål och fånga upp dennes personlighet. Att få "pyssla om" och samtidigt få utlopp för kreativitet är fantastiskt. Jag älskar mitt jobb. 

Jag håller mig uppdaterad med hjälp av kurser och visningar. 

Jag har just fått en ny partner som kommer att vara med mig på salongen, Hon heter Minou och  är en liten maltipoo.

ELLEN

Frisör

Mitt namn är Ellen och jag har jobbat inom frisöryrket sen 2009 och tog mitt gesällbrev kort där efter. Har även studerat de senaste tre åren och är snart färdigutbildad yrkeslärare. 

Hos mig kan ni få hjälp med alla slags hårförändringar från kort, långt, tjockt eller tunt men jag brinner lite extra för olika färgförändringar. 

Utöver detta kan jag komma med grymma serie och boktips då det tillhör mina toppintressen, uppskattar även god mat och fotboll. Hoppas att vi ses och varmt välkommen till mig! 

Under april 2024 är jag på semester.

ANNA

Frisör

Mitt namn är Anna och jag är ursprungligen från Östergötland men min frisörkarriär började i Stockholm. Jag är utbildad frisör från Grillska gymnasium sedan 2021, innehar gesällbrev sedan 2022. Jag är även certifierad hairtalk/bhbd stylist.

Jag brinner för olika typer av färgbehandlingar och extensions, jag gillar att arbeta med fina resultat som matchar kundens  naturliga förutsättningar.

Jag är en väldigt social tjej och på fritid hänger jag gärna med min sambo, familjen eller vänner. Jag har ett stort djurintresse och är i grunden hästtjej men nu spenderar jag mest tid med familjens 3 hundar.

Ser fram emot att träffa er.